Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli 21 Ekim Dünya Gazeteciler günü vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınladı.
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli 21 Ekim Dünya Gazeteciler günü vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınlayarak vatandaşların en doğru ve hızlı haberi alması için çalışan gazetecilerin gününü kutladı.
Başkan Baydilli mesajında şunları dile getirdi:
“Demokrasinin temel yapılarından olan basın, ÅŸeffaf toplumun en önemli temsilcisidir. Gazeteciler kurumlarla bireyler arasında veri akışını saÄŸlayarak demokrasinin korunması için önemli bir görev üstlenmektedir. Aydınlatıcı ve yol gösterici iÅŸleviyle basın, sivil toplumun dinamizmini beslemekte, demokrasinin saÄŸlıklı ÅŸekilde iÅŸlemesinde ve güçlenmesinde önemli rol üstlenmektedir.
Biz de Karaköprü Belediyesi olarak Åžanlıurfa’da bir ilk olarak ‘Yerel Basın ve İletiÅŸim’ müzesini kuruyoruz. Burada Åžanlıurfa’da görev yapmış, emek vermiÅŸ basın mensuplarını hatırlamak, ebediyete intikal etmiÅŸ gazetecilerimizi anmak için onların geçmiÅŸten günümüze meslek hayatında kullandıkları malzemelerini müzemizde sergileyeceÄŸiz. Müzemiz bitme aÅŸamasında olup inÅŸallah en kısa sürede hizmete açacağız.
Bu duygu ve düşüncelerle görevini özveriyle ve fedakarca yürüten tüm gazetecilerin 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutluyor, ebediyete intikal edenleri rahmetle anıyorum.
Etiketler: Başkanı Metin Baydilli'den 21 Ekim Dünya Gazeteciler günü mesajı 419 okunma