Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Denetime çıktığı sırada caddede atık toplarken gördüğü 2 çocuklu Suriyeli aile için aracını durdurup aile ile ilgilendi. Ailenin durumuna üzülen Vali Erin, ailenin her türlü ihtiyaçlarının karşılanması için talimat verdi.
Suriyeli çocuklar Vali Erin’i hüzünlendirdi
Aracını durdurup atık toplayan Suriyeli Anne ile ilgilenen Vali Erin, Anne ile Arapça sohbet edip, annenin sorunlarını dinledi. Atık toplarken çocukları atık aracında yaptığı bir bölmeye koyan anne ve iki çocuğun durumu Vali Erin’i hüzünlendirirken aile için elinden gelen her türlü yardımı yapacağını belirti.
Aracını tahsis etti
Vali Erin, Ailenin evlerine yetiştirilmesi için koruma aracını da tahsis etti. Vali Erin, “Evlerindeki ihtiyaçlarını karşılayabilecek gücümüz kudretimiz var. Zaten Urfalılar bunu yapar. O ailemizi de takip edeceğiz” dedi.
Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Koronavirüs tedbirlerini denetlemesine çıktığı esnasında cadde de gördüğü 2 çocuğuyla birlikte atık toplayan kadının tüm ihtiyacının giderilmesi için talimat verdi.

“TÜM İHTİYACI KARŞILANACAK”
Etiketler: Çocuk şanlıurfa valisi Suriyeli vali 1459 okunma