TFF BaÅŸkanı Nihat Özdemir, Süper Lig, TFF 1. Lig, 2. Lig ve 3. Lig’lerde küme düşme olmayacağını açıkladı. Böylece 3. Lig’e düşmesi kesinleÅŸen Åžanlıurfaspor, yeni sezonda yoluna 2. Lig’de devam edecek.
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem KasapoÄŸlu ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) BaÅŸkanı Nihat Özdemir toplantı sonrası yaptığı açıklama Åžanlırfaspor taraftarlarını sevindirirken Bakan KasapoÄŸlu ”Dünya olarak çok önemli bir süreci yaşıyoruz. Önemli birtakım kararları federasyonumuz almış oldu” dedi.
Müjde! Şanlıurfaspor küme düşmüyor
KasapoÄŸlu’nın açıklamaları ÅŸu ÅŸekilde;
Bugün Riva’da önemli bir toplantı gerçekleÅŸtirdik. Önemli istiÅŸarelerde bulunduk.
Ne kadar farklı düşüncelerimiz olursa olsun, amacımız Türk sporunun çıkarları olduğu sürece başaramayacağımız hiçbir şey yok. Çok verimli bir toplantı oldu.
Pandemi döneminde salgınla mücadelede Türkiye olarak liderlik ettik tüm Dünya’ya. Gerçekten büyük baÅŸarıyla ve titizlikle geçiriyoruz bu dönemi. Bu dönemde birçok sportif organizasyon iptal edilmek zorunda kalındı.
Düşenin dostu olmaz anlayışını elinin tersiyle iten kulüplerimizi gönülden kutluyorum. Alınan kararlar ile Süper Lig’den, amatör kulüplere kadar yarınları kurtarmayı amaçladık.
Pandemi döneminin yaşattığı zorluklar sebebiyle küme düşme kaldırıldı.
Yabancıyla ilgili sürecin 1 yıl ertelenmesi ile BAL Ligi’ndeki kulüplerimizin bir üst lige çıkma kararının halkımıza hayırlar getirmesini diliyorum.
Åžanlıurfaspor’da büyük sevinç
Sosyal medya hesabında açıklama yapan Åžanlıurfaspor Kulübü şöyle dedi: “Åžanlıurfasporumuz tekrar 2. Ligde TFF’nin almış olduÄŸu karar ile Åžanlıurfasporumuz küme düşmedi Haydi Urfalı ÅŸimdi tam zamanı. Hep destek tam destek Åžanlı takim yaÅŸasın” dedi.
Etiketler: Bakan Kasapoğlu Kasapoğlu Nihat Özdemir şanlıurfaspor TFF Urfaspor 401 okunma