Åžanlıurfa’nın Suruç ilçesinde bir ortaokulda görev yapan okul müdürü ve beraberinde gönüllü 10 öğretmen, okulu baÅŸtan aÅŸağı temizleyip yıkayarak çevre düzenlemesi yaptı. Öğretmenlerin öğrencileri için yapmış oldukları örnek davranışı takdirle karşılandı.
Suruç ilçesinde 720 öğrencinin eÄŸitim gördüğü Onbirnisan Ortaokulu Müdürü Deniz DEMİRLİ ve beraberinde okulda görev yapan gönüllü 10 öğretmen, Liselere GiriÅŸ Sınavı’na (LGS) girecek olan öğrencilerin moral ve motivasyonlarını zinde tutmak amacıyla okulu baÅŸtan aÅŸağı tertemiz yaptı.
Kimi öğretmen eline fırça aldı, kimi hortumu, kimisi de eline bez alarak kapı ve duvarların tozunu aldı. Bazı öğretmenler de bahçenin çimlerini biçerek güzel bir görünüme kavuşturdu.
Koronavirüs tedbirleri kapsamında uzun bir aradan sonra yüz yüze eğitime geçilmesinin ardından öğrencilerini özleyen öğretmenler, öğrencilerin okulda olumsuz bir durumdan etkilenmemeleri için her fedakarlığı düşündü.
Okul Müdürü Deniz Demirli yaptığı açıklamada, “Uzun bir aradan sonra öğrencilerimize kavuÅŸtuk. Çok mutlu ve sevinçliyiz. Öğrencilerimiz bugün girmiÅŸ oldukları LGS sınavı öncesinde ve daha sonraki günler için okulumuzu onlar için hazırladık. Öğrencilerimizin okuldaki cıvıl cıvıl sesleri, koÅŸmaları ve atlayıp zıplamaları olmadan kaynaÅŸamıyoruz. Biz onları, onlar da bizleri çok özlemiÅŸti ama sonunda kavuÅŸtuk. Onlar okulda daha temiz bir ortamda eÄŸitim görsünler diye ve güzel bir bahçede koÅŸup oynasınlar diye her düzenlemeyi yaparak tüm hazırlıklarımızı tamamladık.” dedi.
Etiketler: lgs Örnek hareket suruç 379 okunma