Åžanlıurfa BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün titizlikle üzerinde durduÄŸu çevik kuvvet kavÅŸağındaki çalışmalarda sona gelindi. Dün itibariyle açılan yollarla Abide tarafından gelerek otogar ve esentepe’ye geçmek isteyen
ve Mardin çevre yolunu kullanmak isteyen sürücüler istikametleri kullanabilecek.
Åžanlıurfa’da trafik yükünü en aza indirmek ve vatandaÅŸların rahat yolculuk etmelerini saÄŸlamak amacıyla Karayolları Bölge Müdürlüğü’nde çalışmalarin hizlandirilmasini saÄŸlayan BaÅŸkan Beyazgül çevik kuvvet kavÅŸağında tamamlanan çalışmaları yerinde inceleyerek firma yetkililerinden bilgi aldı.
Ziyaretinin ardından açıklamalarda bulunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Şanlıurfa için var güçleriyle çalıştıklarının alını çizdi.
BaÅŸkan Beyazgül: ” Çevik kuvvet kavÅŸağındayız. BilindiÄŸi üzere çevik kuvvet kavÅŸağı, UlaÅŸtırma Bakanlığımız tarafından ihaleye verilmiÅŸti. Çalışmaların sonuna gelmiÅŸ bulunmaktayız. Abide tarafından gelip de otogar ve esentepe’ye geçmek isteyen ve Mardin çevre yolunu kullanmak isteyenler için bu istikamet açılmış bulunmaktadır.” ifadelerini kullandı.
DİĞER YOLLARIN BİR AN ÖNCE AÇILMASI İÇİN GEREKLİ ÇALIŞMALARI YAPIYORUZ
DiÄŸer istikametlerin de açılış tarihleri çok yakındır diyen BaÅŸkan Beyazgül, Kuzeybatı çevre yolu için de gerek milletvekillerimiz gerek belediye baÅŸkanlarımızla gerekli çalışmaları yürütmekteyiz. Åžanlıurfa’mıza Hayırlı uÄŸurlu olsun” Dedi.
Çevik kuvvet kavşağında çalışmaların tamamlanmasıyla açılan yolların ilk sürüş deneyimini de yapan Başkan Beyazgül, geriye kalan kuzeybatı çevreyolu için çalışmaların aralıksız bir şekilde devam ettiğini vurguladı.
Etiketler: başkan beyazgül kavşak 255 okunma