Belediyeye işin ehli atandı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığına Hasan Atmaca getirildi. Sağlık sorunları nedeni ile Büyükşehir Belediye Zabıta Daire Başkanlığı görevinden kendi isteği ile ayrılan M. Burak Küçük’ün yerine deneyimli gazeteci Hasan Atmaca atandı.

1994 yılından bu yana Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığını yürüten M.Burak Küçük, kalp rahatsızlığı nedeniyle 6 yıldan bu yana sürdürdüğü bu görevinden kendi isteği ile ayrıldı. Küçük’ün ŞUSKİ’ye Daire Başkanı olarak geçiş yapmasıyla boşalan Zabıta Daire Başkanlığına Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül tarafından Hasan Atmaca görevlendirildi.

Atama kararı sevindirdi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkanı Zeynel Abidin Beyazgül tarafından Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığına atanan Hasan Atmaca, bugün görevine başladı. Atama haberinden sonra özellikle sosyal medya platformu olan Twitter da atamanın yerinde ve isabetli bir tercih olduğu yönünde yorumlar yapıldı.

Memuriyet hayatına 1993 yılında Harran Üniversitesinde başlayan Hasan Atmaca Üniversitenin Güvenlik biriminde Güvenlik görevlisi, Güvenlik ekip amirliği görevlerinde bulundu. 2013 yılında Harran Üniversitesinden Şanlıurfa Belediyesine geçiş yapan Atmaca Zabıta memuru, Zabıta Komiseri, Zabıta Amirliği ile Güvenlik Zabıta Şube Müdürlüğü görevlerinde bulundu.

Hasan Atmaca kimdir?

Hasan Atmaca uzun yıllar Şanlıurfa da gazetecilik yapmış, Urfa’nın sorunlarını dile getirmiş çok yönlü bir gazetci-yazardır.  Hizmet gazetesinin yanı sıra Hürriyet Haber Ajansı, TRT, UBA, NTV, DHA, İHA ve Habertürk’ün muhabirliğini görevlerinde bulundu. Yaptığı haberler ile bir çok kez çeşitli gazeteciler cemiyetleri ile dönemin il yöneticilerinden ödül aldı.


Etiketler: 582 okunma

Yorum yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir